Megújulhat a Belváros

Épül, szépül az ország. Az olimpiára idelátogató turisták pusztítása új lendületet adhat a belvárosi ingatlanfejlesztéseknek.

Hosszabb távon jótékony hatással lehet a magyar építőiparra, és ezen keresztül a magyar családokra is, hogy hatalmas károkat okoznak a Belvárosban az olimpiára érkező szurkolók. Komoly ingatlanberuházások indulhatnak el a turisták által felgyújtott, lerombolt, használhatatlanságig összehányt épületek helyén. Fontos megjegyeznünk, hogy olyan házak lebontásáról van szó, melyek régen megérettek rá, ám a hazug európai uniós direktívák lehetetlenné tették mindezt. A pusztuló liberális áltolerancia bástyáiként meredeztek köztünk és röhögtek szembe minket minden áldott nap.

Mint az sejthető volt, sajnos jelentős mennyiségű szurkoló is vegyült a sportolók közé. Magyarország már korábban jelezte a NOB-nál, szerintünk célszerűbb lenne, ha csak sportolók mehetnének az olimpiákra, a szurkolók fokozott terrorveszélyt jelentenek.

Részeg angolok mára virradóra elpusztították a Mátyás-templomot, melynek helyén Budapest egyik legértékesebb üres telke jött így létre. Számítások szerint ha csak gyrososok nyílnának a helyén, az is legalább hatvanszoros bevételt hozhatna a magyar családoknak. A helyszínen a Kazinczy utcai bulinegyed biztonsági személyzete intézkedik. “Évtizedes tapasztalatunk van a jókedvű turisták kezelésében” – jelentette ki Erős Márk. Kézműves sajtos-tejfölös lángossal csillapítják a randalírozó külföldiek tettvágyát, majd hop-on-hop-off buszokra ültetik őket Bicske irányába.

Roma származású fiatalemberre támadt egy perui bajvívó tegnap este a Moszkva téren, tizennégyen meghaltak, hárman eltűntek.

Sakkhuligánok játszmaállások bekiabálása mellett foglalták el a Parlamentet, és kitűztek egy egyelőre azonosítatlan zászlót. Ideiglenes Olimpia Nemzetgyűlés alakult Debrecenben. A kormány a helyén van, és fokozottan ura a helyzetnek.

Már a magántulajdont sem tisztelik a sakkhuligánok

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.