Ufótámadásokkal próbálja szabotálni a játékokat az idegenszívű ellenzék – sikertelenül

Egyre több ismeretlen eredetű támadást kell hárítania a TEK kommandósainak az olimpia kezdete óta. A kormány szerint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt galaktikus szövetségesei állnak a merényletek mögött.

Köztudott, hogy az MKKP már 2017-ben aláírást gyűjtött az olimpiáról való népszavazás kiírására, burkoltan tehát a kezdetektől a magyar sikerek ellen lépett fel, de eddig nem sikerült elszigetelni őket a közélettől. Egészen mostanáig, amikor a kétségbeesett utóvédharcait vívó párt képes volt a Ganümédesz és a Szíriusz katonai segítségét kérni. A földidegen erők a párt eddigi romboló tevékenységét megaméretben folytatták: országszerte elhelyeztek 1500 új fedett buszmegállót, majd 280 magos laptopokat osztottak ki az iskolásoknak és szétlőtték a fővárosi önkormányzatok tulajdonában álló összes üres épületet, illetve azokat a hidakat, ahol bevezették a hídpénzt.

A mostani támadások után végre külföldi ügynökszervezetnek lehetett nyilvánítani a Kétfarkú Kutya Pártot, és a szervezet minden tagját, szimpatizánsait és az MKKP-ről bármilyen információval rendelkező személyt letartóztattak.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.