Szeretik a lakosok és a közlekedést sem zavarja a tévedésből a Rákóczi út közepére épített stadion

Nem okoz komolyabb forgalmi fennakadásokat az a stadion, amely véletlenül a Rákóczi útra épült. A sportfinanszírozás új útjai nyílhatnak meg a dugódíjban érvényesített futballmeccsbelépő-árakkal.

A beruházás egyik nagy előnye, hogy úgyis alig vannak autók a belvárosnak ezen a szakaszán, így érdemben amúgy sem zavarná a közlekedést, a stadion miatt pedig szinte teljesen kiszorulnak a kocsik a környékről, így kisebb lesz a szmog is. Ha kisebb lesz a szmog, akkor pedig további feleslegessé váló fákat lehet kivágni, ami lendületet adhat a város fejlődésének.

Az építkezés és a versenyek idején a 7-es busz módosított útvonalon közlekedik, többször is Óbuda felé kerül. A 7E expresszjárat a megszokott időben közlekedik, de nem áll meg sehol. 

A lakosság is örül a monumentális épületnek, a környék hangulatán sokat javít, hogy végre nem látszik a Blaha Lujza térről a Keleti pályaudvar és a Keleti pályaudvarról a Blaha Lujza tér.

A vonattal érkezők és a dugóban ülők pedig eleve automatikusan látják majd a meccseket. A szerényen megemelt dugódíjban mostantól benne vannak a belépők árai is.

Ha a tévedés beválik, több futballstadion is épülhet a későbbiekben hazai nagyvárosok sugárútjain, ami új lökést adhat a magyar futball fellendülőben levő népszerűségének.

Már ez a fele is majdnem kész

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
    A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
    Hozzászólások menüpontjához.
    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.